autor:

Lia Maria

» » Fripturi

Pulpe crocante si picante

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
2 oua, 4 pulpe pui, 100 g pesmet, 100 g cascaval, 100 gr faina, Sare, piper, boia iute, 200 ml ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale. Dupa ce pulpele sunt fierte, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou si amestecul de pesmet cu condiment. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante si picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Cotlet de porc, cu garnitura de cuscus si salata de sfecla

Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust. Cotletele

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Ceafa de porc la tava cu broccoli si cartofi

Carnea de porc- ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des. De aceasta

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kata0587

    kata0587 (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Mi-a lasat gura apa......o sa fac si eu curand....felicitari!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 august 2009

    Lia taaaaare bune trebuie sa fie !!! Incearca sa le pui pe o hartie de copt intr-o tava si apoi la cuptor la copt . Fara ulei ...sa vezi ce bune sunt si mai sanatoase !!!Poti adauga si niste cartofi ...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare
  • piper
  • boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

kata0587 (Chef de cuisine)

Mi-a lasat gura apa......o sa fac si eu curand....felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc