Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok.
In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si ardeiul.Cind sunt gata se adauga pulpele, zeama de la 1/2 lamaie si 400 ml supa, se condimenteaza cu sare, piper si cuisoare si se lasa sa fiarba 25 minute, acoperit.Peste carne se pune zaharul( optional) restul de zeama de lamaie si scortisoara si se lasa sa mai dea citeva clocote( 10 minute)La final se presara putin chimion macinat. Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate pune la cuptor intr-o punga Knorr, gaurita, aproximativ 30 minute.
Piersicile spalate si taiate felii mai grosute se pun peste carne , se mai adauga restul de supa si se lasa sa fiarba acoperit.
Separat , orezul spalat se caleste in unt, se adauga 400 ml apa , sare si piper macinat.
Pulpele se servesc cu garnitura de orez si piersici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii