autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe cu piersici

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
4-6 pulpe de pui, 6 piersici mari, 4 cepe verzi, 2 rosii, 1 ardei gras, 200 g orez, zeama de la o lamaie, 500 ml supa, 3o ml ulei, 50 g unt, 50 g zahar, sare, piper macinat, 2-3 cuisoare, un varf cutit scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 2h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt.
Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat jos pielea ca este mai sanatos)pina se rumenesc frumos, apoi se scot afara din wok.
In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si ardeiul.Cind sunt gata se adauga pulpele, zeama de la 1/2 lamaie si 400 ml supa, se condimenteaza cu sare, piper si cuisoare si se lasa sa fiarba 25 minute, acoperit.Peste carne se pune zaharul( optional) restul de zeama de lamaie si scortisoara si se lasa sa mai dea citeva clocote( 10 minute)La final se presara putin chimion macinat. Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate pune la cuptor intr-o punga Knorr, gaurita, aproximativ 30 minute.
Piersicile spalate si taiate felii mai grosute se pun peste carne , se mai adauga restul de supa si se lasa sa fiarba acoperit.
Separat , orezul spalat se caleste in unt, se adauga 400 ml apa , sare si piper macinat.
Pulpele se servesc cu garnitura de orez si piersici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Carnea tocata din piept de pui se caleste impreuna cu doua cepsoare rosii in 3 linguri de ulei extravirgin

19 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mititei gustosi

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Nici eu nu am facut niciodata.O fi buna...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 august 2009

    Pui cu mere am facut,dar cu piersici nu am facut,trebuie incercata.Bravos.

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Fructele dau o aroma deosebita carnii. Este super reteta !!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Pui cu ananas am facut,cu piersici sigur o sa fac, dupa cum arata.Bravos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Felicitari!Arata minunat.Cred ca este un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-6 pulpe de pui
  • 6 piersici mari
  • 4 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
  • 200 g orez
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml supa
  • 3o ml ulei
  • 50 g unt
  • 50 g zahar
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 cuisoare
  • un varf cutit scortisoara

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Nici eu nu am facut niciodata.O fi buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui a la Chilindron