autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 pulpe, o ceapa, 2 catei de usturoi, o cescuta vin alb, condimente, mustar, ulei de masline, Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte, 3-4 linguri smantana,condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui in sos de mustar

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

8 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Pulpe de pui cu sos de ciuperci

Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa,

41 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Din cate observ ,folositi tigaia Dubletta.Si eu pregatesc tot in tigaia Dubletta pe care o recomand tuturor deoare nu se pune deloc grasime pt.pregatirea mancarurilor. Pulpele arata impecabil.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Si mie imi place sosul cu mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o cescuta vin alb
  • condimente
  • mustar
  • ulei de masline
  • Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte
  • 3-4 linguri smantana,condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor