autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 pulpe, o ceapa, 2 catei de usturoi, o cescuta vin alb, condimente, mustar, ulei de masline, Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte, 3-4 linguri smantana,condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati

4 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Pulpe de pui in sos de mustar

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

8 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Fripturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Din cate observ ,folositi tigaia Dubletta.Si eu pregatesc tot in tigaia Dubletta pe care o recomand tuturor deoare nu se pune deloc grasime pt.pregatirea mancarurilor. Pulpele arata impecabil.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Si mie imi place sosul cu mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o cescuta vin alb
  • condimente
  • mustar
  • ulei de masline
  • Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte
  • 3-4 linguri smantana,condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata cu ciuperci si carne de pui

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

50 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de toamna cu gogonele

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Retete
din Fripturi
piept de porc umplut

piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi