PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

Ingrediente

  • pulpe de curcan dezosate 3 -4 buc
  • ulei
  • suc de mandarina
  • cognac
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • oregano
  • sare
  • ceapa1 buc
  • crusta
  • mustar
  • maioneza
  • alune
  • seminte(floarea-soarelui,susan)
  • orez basmatic 100gr
  • amestec mexican 200gr
  • unt 30gr
  • sare
  • piper
  • sos soia

Mod de preparare

Pulpele de curcan se dezoseaza si se tin in baitul obtinut din ulei suc de mandarina ,cognac cateva picaturi,foi de dafin ,boabe de piper,oregano,sare,si ceapa 12 ore.se pun la prajit pe ambele parti apoi se dau la cuptor.Cand acestea sunt bine patrunse se ung cu amestecul format din mustar,maioneza,alune pisate si se presara restul de seminte .se mai tine la cuptor 10 min.

orezul se fierbe conform instructiunilor.amestecul se trage la tigaie in unt se condimenteaza cu sos soia piper si sare apoi se adauga orezul.se serveste cald cu salata de sezon

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise