Intr-o tava de yena le-am asezat cumintele, le-am crestat si in locul crestat am pus bucati de usturoi.Am presarat putin ulei de masline si delikat si morcovul taiat in 4.Am completat cu o cana de apa si pentru a nu sta prea mult in cuptor (ma asteptam la vreo 2 ore) am acoperit tava cu folie de aluminiu.Le-am lasat in cuptor la 180 de grade pentru 1 ora pana s-a desprins carnea dupa os.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii