autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe de curcan la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
2 pulpe de curcan(partea de sus), 50 g costita, 2 catei de usturoi, sare, de piper si enibahar, Marinata:, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare,2 foi de dafin,piper, nucsoara,ienibahar (macinat), 200 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Pulpele de curcan curatate, spalate, se lasa pentru 2-3 ore la frigider in marinata obtinuta din :vin, ceapa,usturoi si condimente. Impanez carnea scoasa din marinata,cu bucatele de costita si usturoi,o condimentez, si o asez intr-un vas de yena. Marinata strecurata in care s-a macerat carnea o torn in vas. Dau vasul la cuptorul incins in prealabil. Las pana se rumeneste.Din cand in cand stropesc, cu sos, sau intorc friptura. Servim friptura calda, cu garnitura de cartofi si salata sau muraturi (Timpul de preparare nu include marinarea carnii)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

8 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Se spala si se curata pulpepe sub jet de apa rece. Se pun la foc in apa cu sare impreuna cu morcovii

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Apetisant, bun, bun de tot.

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Super combinatie ! Tare apetisant suna !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Foarte buna reteta,marinata mi se pare excelenta pentru curcan!nota 10!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan(partea de sus)
  • 50 g costita
  • 2 catei de usturoi
  • sare, de piper si enibahar
  • Marinata:
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare,2 foi de dafin,piper
  • nucsoara,ienibahar (macinat)
  • 200 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apetisant, bun, bun de tot.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos