autor:

emadina

» » Fripturi

Pulpe de pui aurii

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
4-5 pulpe de pui, 2 oua, pesmet, faina, alune, nuca de cocos, susan, cascaval ras, ghimbir, sare, usturoi, sofran-turmeric, ulei pentru.prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza cu ghimbir,sare sofran sau turmeric si usturoi. Ouale se bat spuma si se adauga cascaval ras. Se amesteca bine. Pulpele de pui se dau prin ou cu cascaval, faina, pesmet amestecat cu nuca de cocos,alune si susan si se prajesc in ulei. Se pregateste o maioneza de usturoi din usturoi, sare, ulei de masline si suc de lamaie si se toarna deasupra,
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aurii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe crocante si picante

Pulpe crocante si picante

Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Friptura se pune la bait in condimente cate-va ore ,putem face friptura fie la tava in cuptor ,fie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 pulpe de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • alune
  • nuca de cocos
  • susan
  • cascaval ras
  • ghimbir
  • sare
  • usturoi
  • sofran-turmeric
  • ulei pentru.prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie