Pulpele de pui se condimenteaza cu ghimbir,sare sofran sau turmeric si usturoi. Ouale se bat spuma si se adauga cascaval ras. Se amesteca bine. Pulpele de pui se dau prin ou cu cascaval, faina, pesmet amestecat cu nuca de cocos,alune si susan si se prajesc in ulei. Se pregateste o maioneza de usturoi din usturoi, sare, ulei de masline si suc de lamaie si se toarna deasupra,
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii