autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

PULPE DE PUI CROCANTE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 200ml iaurt sau lapte batut, 150g fulgi de porumb macinati(se poate inlocui cu pesmet), 2 lingurtite mustar, 2 lingurite maioneza, 2 lingutite seminte de susan, sare si piper dupa gust, boia dulce dupa gust, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.
In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.
Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai cu sosul de mustar,apoi se dau prin iaurt si la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.Se aseaza pulpele intr-o tava de aragaz si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.Se servesc cu salata de varza alba si cartofi prajiti.(sau cartofi natur).
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI CROCANTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui crocante

Pulpe de pui crocante

Pulpele se fierb in apa cu sare cca 20-30 de minute, apoi se scot ca sa se raceasca (supa obtinuta

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii

7 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Cred ca sunt delicioase!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Fac si eu reteta asta si ne place foarte mult...E tare gustoasa si sanatoasa ca nu se prajesz pulpele in ulei...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Cred ca e tare delicioasa aceasta reteta.Merita incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 200ml iaurt sau lapte batut
  • 150g fulgi de porumb macinati(se poate inlocui cu pesmet)
  • 2 lingurtite mustar
  • 2 lingurite maioneza
  • 2 lingutite seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce dupa gust
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Alexandrina (Chef de cuisine)

Cred ca sunt delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui Knorrocos