autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu alune

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 decembrie 2013

Ingrediente
6 pulpe superioare de pui, o mana de alune decojite, 1/2 ardei iute, ulei, 1 lingurita pasta de ardei iute, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se curata , se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Intr-o tigaie incinsa in care am pus ulei prajim bine pulpele de pui. pe ambele parti..Cand carnea este bine facuta si frumos rumenita o scoatem pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta..Scurgem tigaia de ulei si prajim alunele pana cand acestea devin aurii. Adaugam peste alune bucatile de carne ,apoi ardeiul iute taiat rondele , pasta de ardei iute(daca doriti mai iute puteti adauga 2 lingurite de pasta) si o cana cu apa fierbinte.Lasam la foc circa 5-7 min. pana ce sosul scade.
Servim calde ,asezonate cu patrunjel verde alaturi de o garnitura(eu am ales cartofi natur).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de porc si varza acra

Sarmale din carne de porc si varza acra

Carnea de porc se trece prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt. Se amesteca cu orez,

23 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui in vin fiert à la Delad

Pui in vin fiert à la Delad

se indeparteaza pielea de pe carnea de pui (cui ii place nu are decat sa il lase cu piele) ! Se prepara

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2015

    COSTEO ,ma bucur ca iti place!

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2014

    Interesanta reteta!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o mana de alune decojite
  • 1/2 ardei iute
  • ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

COSTEO ,ma bucur ca iti place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Varza noua calita cu coasta afumata