autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Ingrediente
600 grame pulpe de pui, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 1 lingura ulei masline, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri pasta de ardei capia (in loc de boia -pasta de rosii si ardei sunt preparate de mine), 200 ml smantana, 1 lingurita faina, sare, piper macinat dupa gust, 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

1 vot

Mod de preparare

Adaugati uleiul in oala interioara.
Apasati butonul Menu, selectati programul Fry. Apasati Cooking Time si selectati 15 minute. Apasati Start. Adaugati ceapa taiata marunt si prajiti 5 minute. Adaugati pulpele de pui si prajiti cu capacul deschis.
Cand puiul este rumenit adaugati pasta de ardei (sau boia), pasta de rosii, usturoiul, ardeiul tocate marunt.
Turnati apa cat sa acopere tot continutul, adaugati sare, piper.
Selectati programul Stew, setati timpul la 50 minute, inchideti capacul si apasati butonul Start.
Intre timp amestecati smantana cu faina pana obtineti o pasta omogena.
Cand au mai ramas 5 minute, deschideti capacul aparatului si adaugati pasta omogena de smantana si faina, amestecati continuu, fierbeti 2-3 minute.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul KeepWarm. Deconectati aparatul de la sursa de curent. La servire adaugati verdeata de patrunjel tocata marunt.
Mai multe retete gasiti pe blog la adresa http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de lamaie

Pui cu sos de lamaie

Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul,zaharul si ghimbirul.Filetam puiul si il

11 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

32 voturi    13 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 grame pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei capia (in loc de boia -pasta de rosii si ardei sunt preparate de mine)
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Valentina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ardei Umpluti