Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie
Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Ingrediente

  • 600 grame pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei capia (in loc de boia -pasta de rosii si ardei sunt preparate de mine)
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare

Adaugati uleiul in oala interioara.

Apasati butonul Menu, selectati programul Fry. Apasati Cooking Time si selectati 15 minute. Apasati Start. Adaugati ceapa taiata marunt si prajiti 5 minute. Adaugati pulpele de pui si prajiti cu capacul deschis.

Cand puiul este rumenit adaugati pasta de ardei (sau boia), pasta de rosii, usturoiul, ardeiul tocate marunt.

Turnati apa cat sa acopere tot continutul, adaugati sare, piper.

Selectati programul Stew, setati timpul la 50 minute, inchideti capacul si apasati butonul Start.

Intre timp amestecati smantana cu faina pana obtineti o pasta omogena.

Cand au mai ramas 5 minute, deschideti capacul aparatului si adaugati pasta omogena de smantana si faina, amestecati continuu, fierbeti 2-3 minute.

Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul KeepWarm. Deconectati aparatul de la sursa de curent. La servire adaugati verdeata de patrunjel tocata marunt.

Mai multe retete gasiti pe blog la adresa http://dulcesarat.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise