autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Ingrediente
600 grame pulpe de pui, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 1 lingura ulei masline, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri pasta de ardei capia (in loc de boia -pasta de rosii si ardei sunt preparate de mine), 200 ml smantana, 1 lingurita faina, sare, piper macinat dupa gust, 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

1 vot

Mod de preparare

Adaugati uleiul in oala interioara.
Apasati butonul Menu, selectati programul Fry. Apasati Cooking Time si selectati 15 minute. Apasati Start. Adaugati ceapa taiata marunt si prajiti 5 minute. Adaugati pulpele de pui si prajiti cu capacul deschis.
Cand puiul este rumenit adaugati pasta de ardei (sau boia), pasta de rosii, usturoiul, ardeiul tocate marunt.
Turnati apa cat sa acopere tot continutul, adaugati sare, piper.
Selectati programul Stew, setati timpul la 50 minute, inchideti capacul si apasati butonul Start.
Intre timp amestecati smantana cu faina pana obtineti o pasta omogena.
Cand au mai ramas 5 minute, deschideti capacul aparatului si adaugati pasta omogena de smantana si faina, amestecati continuu, fierbeti 2-3 minute.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul KeepWarm. Deconectati aparatul de la sursa de curent. La servire adaugati verdeata de patrunjel tocata marunt.
Mai multe retete gasiti pe blog la adresa http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei in Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele aromate in sos de rosii  cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

Chiftele aromate in sos de rosii cu piure de broccoli (Almôndegas com puré de brócolos)

1)Amestecã carnea cu ceapa, mãrarul tocat, oul si 50 gr. pesmet.Condimenteazã si amestecã foarte

9 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 grame pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri pasta de ardei capia (in loc de boia -pasta de rosii si ardei sunt preparate de mine)
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Valentina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ficat de porc împăturit