Adaugati uleiul in oala interioara.
Apasati butonul Menu, selectati programul Fry. Apasati Cooking Time si selectati 15 minute. Apasati Start. Adaugati ceapa taiata marunt si prajiti 5 minute. Adaugati pulpele de pui si prajiti cu capacul deschis.
Cand puiul este rumenit adaugati pasta de ardei (sau boia), pasta de rosii, usturoiul, ardeiul tocate marunt.
Turnati apa cat sa acopere tot continutul, adaugati sare, piper.
Selectati programul Stew, setati timpul la 50 minute, inchideti capacul si apasati butonul Start.
Intre timp amestecati smantana cu faina pana obtineti o pasta omogena.
Cand au mai ramas 5 minute, deschideti capacul aparatului si adaugati pasta omogena de smantana si faina, amestecati continuu, fierbeti 2-3 minute.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul KeepWarm. Deconectati aparatul de la sursa de curent. La servire adaugati verdeata de patrunjel tocata marunt.
Mai multe retete gasiti pe blog la adresa http://dulcesarat.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii