Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam cu sare si piper macinat. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri.
Adaugam uleiul. Turnam deasupra berea. Punem stafidele. Introducem tava in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite scoatem tava din cuptor, intoarcem bucatile de carne si pe cealalta parte si introducem din nou vasul in cuptor pentru inca 10-15 minute.
Cand puiul este rumenit si auriu pe ambele parti, scoatem tava din cuptor. Servim calde, cu salata. Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-cu-bere-si-stafide-la-cuptor.html
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii