autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui cu bere

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
4 pulpe mari de pui cu spata cu tot, 2 cutii de bere, 1ceapa, coaja de portocala, boabe de piper si coriandru, 1 frunza de dafin, condimente knorr

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea, se amesteca cu condimente Knorr pentru pui picant, se adauga in punga magica cateva boabe de piper si cateva de coriandru, o ceapa taiata solzisori mari, coaja de la 1/2 portocala rasa, se baga la cuptorul incins si se lasa 40 de minute, apoi adaugam frunza de dafin si berea si mai lasam 20 de minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

13 voturi    15 comentarii
55 min
Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe mari de pui cu spata cu tot
  • 2 cutii de bere
  • 1ceapa
  • coaja de portocala
  • boabe de piper si coriandru
  • 1 frunza de dafin
  • condimente knorr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor