Pulpe de pui cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe mari de pui cu spata cu tot
  • 2 cutii de bere
  • 1ceapa
  • coaja de portocala
  • boabe de piper si coriandru
  • 1 frunza de dafin
  • condimente knorr

Mod de preparare

Se spala bine carnea, se amesteca cu condimente Knorr pentru pui picant, se adauga in punga magica cateva boabe de piper si cateva de coriandru, o ceapa taiata solzisori mari, coaja de la 1/2 portocala rasa, se baga la cuptorul incins si se lasa 40 de minute, apoi adaugam frunza de dafin si berea si mai lasam 20 de minute la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise