Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem si jumatate din ei ii asezam in vasul slow coooker-ului. Aezonam cu sare, piper si boia.
Adaugam apoi carnea, apoi din sou sare, piper, boia si la final adaugam foi de dafin si crengute de cimbru.
Adaugam deasupra restul de cartofi si asezonam din nou. Adaugam vinul si completam cu apa cat sa ii acopere.
Punem capacul si programam slow cooker-ul Crock Pot pentru 4 ore la temperatura slow.
Nu trebuie sa intervenim cu nimic in tot acest timp, sloe cooker-ul isi face singur toata treaba.
Dupa 4 ore pulpele cu cartofi sunt gata.
Aproape toata zeama a scazut si pulpele sunt usor rumene.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii