Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 500 g cartofi
  • 100 ml vin alb
  • foi dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem si jumatate din ei ii asezam in vasul slow coooker-ului. Aezonam cu sare, piper si boia.

Adaugam apoi carnea, apoi din sou sare, piper, boia si la final adaugam foi de dafin si crengute de cimbru.

Adaugam deasupra restul de cartofi si asezonam din nou. Adaugam vinul si completam cu apa cat sa ii acopere.

Punem capacul si programam slow cooker-ul Crock Pot pentru 4 ore la temperatura slow.

Nu trebuie sa intervenim cu nimic in tot acest timp, sloe cooker-ul isi face singur toata treaba.

Dupa 4 ore pulpele cu cartofi sunt gata.

Aproape toata zeama a scazut si pulpele sunt usor rumene.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor