Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi la slow cooker

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 500 g cartofi
  • 100 ml vin alb
  • foi dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem si jumatate din ei ii asezam in vasul slow coooker-ului. Aezonam cu sare, piper si boia.

Adaugam apoi carnea, apoi din sou sare, piper, boia si la final adaugam foi de dafin si crengute de cimbru.

Adaugam deasupra restul de cartofi si asezonam din nou. Adaugam vinul si completam cu apa cat sa ii acopere.

Punem capacul si programam slow cooker-ul Crock Pot pentru 4 ore la temperatura slow.

Nu trebuie sa intervenim cu nimic in tot acest timp, sloe cooker-ul isi face singur toata treaba.

Dupa 4 ore pulpele cu cartofi sunt gata.

Aproape toata zeama a scazut si pulpele sunt usor rumene.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor