Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 200 g ciuperci
  • 200g smantana
  • pulpe de pui fierte
  • putin ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.

Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si le taiem felii subtiri.

Intr-o tava se pune putin ulei,apoi se acopera cu un strat de cartofi,apoi unul de ciuperci,alternand straturile in asa fel incat ultimul sa fie de cartofi.

Smantana se bate putin cu furculita,se pune sare si piper si se toarna peste cartofi.

Se baga la cuptor 50 de minute.

Pulpele se fierb in apa cu sare si in ultimele 10 minute se aseaza peste cartofi sa se rumeneasca si ele putin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor