autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PULPE DE PUI CU CIUPERCI

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
pulpe de pui, ciuperci proaspete,sare, piper, cimbru, 1 pahar de vin, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala, se portioneaza daca sunt prea mari, se condimenteaza si se aseaza in tava.Ciupercile se spala, se rup coditele daca sunt prea mari si se aseaza printre pulpele de pui asezate in tava. Se pune putina apa, vinul, usturoiul si se introduce tava in cuptor la foc potrivit.Se considera gata atunci cand pulpele de pui sunt frumos rumenite.
Se servesc cu mujdei de usturoisi mamaliguta sau salata verde.
Eu am servit impreuna cu familia mea cu salata de spanac,rosii, castraveti, ceapa verde si putin patrunjel-care ne place f. mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE DE PUI CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Se spala pulpele,se portioneaza,se aseaza in tava,deasupra se pun ciupercile curatate si tocate feliute

2 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Hmmmm...trebuie sa fie tare bune.... Bravo tie !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Bun,bun,tare bun...

  • Fara foto

    maria mihalache , 06 decembrie 2009

    foarte bune.....................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Foarte, foarte apetisant. Felicitari!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Delicioase, eu le fac cu sos de smantana la sfarsit.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Stiam ca o sa iti placa si ai sa fii mindra de mine...iti multumesc!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 mai 2009

      Imi place cum arata produsul final.Bravo! (Si eu pun pret pe timpul economisit.)

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Daca le gatesti separat (pui, cuiperci) folosesti aceleasi ingrediente adica vin, sare, piper si usturoi foarte bine ca te-ai gandit sa le gatesti pe amindoua odata ...Felicitari ...Produs final ok!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmm...trebuie sa fie tare bune.... Bravo tie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare