autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
6 pulpe fara pielita, 700 g cartofi, 1 morcov, 1 ceapa rosie, 1 gogosar, 100 g mazare verde, 70 g nuca cocos, 2-3 albusuri, sare, piper, rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie rondele.
Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei.
Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde.
Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra lefumelor.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa.
Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Saramura de pui

Saramura de pui

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu sare, piper, condimente pentru carne de

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu curry rosu si susan

Chiftelute cu curry rosu si susan

Am amestecat carnea cu ceapa, usturoiul tocate marunt, am adaugat oul batut, curry, sare si piper,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • fragolina bianca

    fragolina bianca (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    E o reteta foarte interesanta.De obicei folosesc cocosul doar la dulciuri.Am salvat reteta si o sa o incerc cat de curand.Imi place mult si ideea legumelor mixte e colorat si copiilor place.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe fara pielita
  • 700 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

fragolina bianca (Chef de cuisine)

E o reteta foarte interesanta.De obicei folosesc cocosul doar la dulciuri.Am salvat reteta si o sa o incerc cat de curand.Imi place mult si ideea legumelor mixte e colorat si copiilor place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pături ardeleneşti