autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui cu oua

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
6 oua 6 pulpe de pui crema de brinza cimbru ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele, se cresteaza si se sterg cu o cirpa, se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei. Se lasa sa fierba ouale tari si se pun taiate in 2 cu crema de brinza si cu pulpele de pui si cu busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura pentru Paste

Friptura pentru Paste

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente

4 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste

6 voturi    17 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua 6 pulpe de pui crema de brinza cimbru ulei

Raporteaza reteta

Retete
de claud1a04
Negresa de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

81 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

13 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc la cuptor