autor:

Anonim

» » Fripturi

pulpe de pui cu parmezan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, parmezan, pasta de tomate, ulei de masline, cartofi, sare, boia, piper, smantana,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toarna restul de ulei intr-o tava si se incinge.Se adauga feliile de cartofi, se amesteca cu uleiul fierbinte si se presara cu sare. Se coc timp de 45-50 min, ungand din cand in cand cu ulei , pana ce se rumenesc.
Cand sunt gata se presara cu boia si piper.
Pulpele se frig in cuptor 30-35 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpe de pui cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu sos

Pulpe cu sos

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei

3 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor

O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata

17 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • parmezan
  • pasta de tomate
  • ulei de masline
  • cartofi
  • sare
  • boia
  • piper
  • smantana,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.