autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu pasta de ardei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 4 ardei mari, rosii si macinati la robot ( pasta de ardei), sare, piper, 1 ceapa, 1/2 lingurutza de scortisoara praf, putina nucsoara, 3-4 catei de usturoi tocat, 2-3 cuisoare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie.
Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliutze subtiri. (solzi) se pun in uleiul ramas in cratita si se prajesc putin. Se adauga sare, piper, si celelalte mirodenii, sa intre gustul in ceapa.
Se aseaza pulpele peste combinatia aceasta, se adauga si ardeii \"pasta\", se adauga apa, pana se acopera. Se amesteca si se da un clocot, doua. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor, 180 grade, incalzit dinainte, timp de o ora. Dupa o ora, se scoate folia de aluminiu, si se lasa in cuptor inca 1/2 ora, sa scada din lichid. Se serveste cu pilaf de orez.
Pofta mare !

PS. Liviu multumesc mult pentru aceasta idee !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Cred ca pasta de ardei ii da un gust tare bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Ce bun trebuie sa fie...................

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Bun si aranjamentul frumos.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Un deliciu ! Si ce frumos le-ai aranjat in farfurie!*****

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Arata destul de bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      O combinatie reusita.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      Minunate! Sunt foarte aromate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 4 ardei mari
  • rosii si macinati la robot ( pasta de ardei)
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurutza de scortisoara praf
  • putina nucsoara
  • 3-4 catei de usturoi tocat
  • 2-3 cuisoare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca pasta de ardei ii da un gust tare bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
TOBA