autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu pasta de ardei

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 21 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 21 martie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 4 ardei mari, rosii si macinati la robot ( pasta de ardei), sare, piper, 1 ceapa, 1/2 lingurutza de scortisoara praf, putina nucsoara, 3-4 catei de usturoi tocat, 2-3 cuisoare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o farfurie.
Se taie o ceapa mare in patru, si se taie feliutze subtiri. (solzi) se pun in uleiul ramas in cratita si se prajesc putin. Se adauga sare, piper, si celelalte mirodenii, sa intre gustul in ceapa.
Se aseaza pulpele peste combinatia aceasta, se adauga si ardeii \"pasta\", se adauga apa, pana se acopera. Se amesteca si se da un clocot, doua. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor, 180 grade, incalzit dinainte, timp de o ora. Dupa o ora, se scoate folia de aluminiu, si se lasa in cuptor inca 1/2 ora, sa scada din lichid. Se serveste cu pilaf de orez.
Pofta mare !

PS. Liviu multumesc mult pentru aceasta idee !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma

18 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Piept de pui cu smanatana si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a

6 voturi    6 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Cred ca pasta de ardei ii da un gust tare bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

    Trebuie sa fie tare bun...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Ce bun trebuie sa fie...................

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Bun si aranjamentul frumos.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Un deliciu ! Si ce frumos le-ai aranjat in farfurie!*****

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Arata destul de bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      O combinatie reusita.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      Minunate! Sunt foarte aromate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 4 ardei mari
  • rosii si macinati la robot ( pasta de ardei)
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurutza de scortisoara praf
  • putina nucsoara
  • 3-4 catei de usturoi tocat
  • 2-3 cuisoare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca pasta de ardei ii da un gust tare bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen