autor:

emadina

» » Fripturi

Pulpe de pui cu sos de gutui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg pulpe de pui, 1 gutuie mare, zahar, vin alb, scortisoara, piper, sare, ulei, faina de soia

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un sos din gutuia taiata cubulete mici care se caleste un pic in ulei cu zahar si sare, se adauga scortisoara si vinul alb si putina faina de soia pentru ca sosul sa capete consistenta. Dupa ce sosul e aproape gata se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu pulpele de pui si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura cu piùre

Friptura cu piùre

Cartofii se curata si se taie cuburi, dupa care se pun la fiert pentru piùre ("pireul" nu se mananca

1 vot    6 comentarii
20 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta

43 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cordon bleu