autor:

emadina

» » Fripturi

Pulpe de pui cu sos de gutui

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
1/2 kg pulpe de pui, 1 gutuie mare, zahar, vin alb, scortisoara, piper, sare, ulei, faina de soia

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un sos din gutuia taiata cubulete mici care se caleste un pic in ulei cu zahar si sare, se adauga scortisoara si vinul alb si putina faina de soia pentru ca sosul sa capete consistenta. Dupa ce sosul e aproape gata se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu pulpele de pui si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de gutui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpe de pui
  • 1 gutuie mare
  • zahar
  • vin alb
  • scortisoara
  • piper
  • sare
  • ulei
  • faina de soia

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu sos de arahide