Pulpe de pui cu sos de gutui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpe de pui
  • 1 gutuie mare
  • zahar, vin alb, scortisoara, piper, sare
  • ulei
  • faina de soia

Mod de preparare

Se prepara un sos din gutuia taiata cubulete mici care se caleste un pic in ulei cu zahar si sare, se adauga scortisoara si vinul alb si putina faina de soia pentru ca sosul sa capete consistenta. Dupa ce sosul e aproape gata se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu pulpele de pui si se da la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor