autor:

» » Fripturi

Pulpe de pui cu stafide

Autor: Aito_lidi (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aito_lidi (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
(pt.2 pers.), -2 pulpe de pui intregi, -100 gr carne tocata, -50 gr stafide(in functie de gustdc iti place mai dulce pui mai multe), -condimente dupa preferinta(sare,piper,vegeta etc), -100 ml ulei sau margarine

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza si se condimenteaza dupa gust.
Carnea tocata se caleste putin-dc vrei. Nu e obligatoriu(eu o calesc ca sa fiu sigura ca sunt bine facute pulpele si in interior).
Pulpele se desfac, si se pune inauntru:carnea tocata si stafide peste carne.Se prind pe margini cu scobitori .Se aseaza intr-o tava unde am pus ulei sau margarina si se introduc la cuptor aprox 1:30h-2h la foc mic.
Sfat : pulpele sa fie cu piele
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pt.2 pers.)
  • -2 pulpe de pui intregi
  • -100 gr carne tocata
  • -50 gr stafide(in functie de gustdc iti place mai dulce pui mai multe)
  • -condimente dupa preferinta(sare,piper,vegeta etc)
  • -100 ml ulei sau margarine

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pasare cu vin in punga de copt