autor:

liliana hristova

» » Fripturi

Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
pulpe de pui dezosate-depinde cate doriti sa faceti, busuioc proaspat, ciuperci proaspete-in functie de preferinte, usturoi verde-1 legatura, dafin,sare,piper, ulei masline, boia dulce

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se aseaza intr-un castron un rand de pulpe peste care se presara busuioc si usturoiul tocat+boia dulce si se stropesc cu putin ulei de masline... asa se procedeaza cu toate pulpele apoi se acopera si se lasa la frigider pentru vreo 2-3 ore daca ai timp iar daca vrei sa le faci imediat le asezi direct in tava. Dupa ce le-am asezat in tava am mai adaugat usturoi si restul de busuioc+vreo 2-3 foi de dafin,am pus si ciupercutele care au fost deja curatate iar in fiecare ciupercuta am pus cate un cubulet mic de unt. Am dat tava la cuptor cam la 180 grade cu flacara sus si jos. Le-am tinut vreo ora jumate si le-am servit cu garnitura de piure. Sunt foarte delicioase si sanatoase
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
flamenquines

flamenquines

Cu ciocaneluL batem bine muschiuleti pana devin subtirei.Tocam marunt usturoiul ,punem deasupra patrunjelul

21 voturi    10 comentarii
1h
Fripturi
MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE

MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE

Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste

5 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune si frumoase!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Arata foarte bine, dar nu prea inteleg cum e cu flacara si sus si jos. Sus nu e grillul.Pot merge amandoua odata?Pe ce rand se pune tava? Astept mail.

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate-depinde cate doriti sa faceti
  • busuioc proaspat
  • ciuperci proaspete-in functie de preferinte
  • usturoi verde-1 legatura
  • dafin,sare,piper
  • ulei masline
  • boia dulce

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

joly-gina (Chef de cuisine)

Foarte bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi la cuptor cu garniturã de fasole neagrã si bacon (Lombo à Brasileira com feijão preto)