autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui gratinate

Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
4 bucati pulpe de pui, ulei, sare, piper, ghimbir, frunze telina verde, 1 lingura unt, 3 linguri pesmet, 1 lingura ulei de masline, 1 catel usturoi pisat, 4 felii cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si condimente. Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet apoi cascavalul si se mai introduce la cuptor inca 3-5 minute. Se serveste cald cu o garnitura de mazare si morcov sote sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei rapizi

Ficatei rapizi

Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan cu susan

Gratar din carne tocata de curcan cu susan

Puneti carnea tocata intr-un castron, adaugati peste ea mixul de condimente, piper si un amestec

8 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan la cuptor