autor:

» » Fripturi

Pulpe de pui gratinate

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
4 bucati pulpe de pui *ulei *sare *piper *ghimbir *frunze telina verde *1 lingura unt *3 linguri pesmet *1 lingura ulei de masline *1 catel usturoi pisat *4 felii cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si condimente. Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet apoi cascavalul si se mai introduce la cuptor inca 3-5 minute. Se serveste cald cu o garnitura de mazare si morcov sote sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati pulpe de pui *ulei *sare *piper *ghimbir *frunze telina verde *1 lingura unt *3 linguri pesmet *1 lingura ulei de masline *1 catel usturoi pisat *4 felii cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura aroma de toamna