autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui gratinate

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
4 bucati pulpe de pui *ulei *sare *piper *ghimbir *frunze telina verde *1 lingura unt *3 linguri pesmet *1 lingura ulei de masline *1 catel usturoi pisat *4 felii cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si condimente. Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet apoi cascavalul si se mai introduce la cuptor inca 3-5 minute. Se serveste cald cu o garnitura de mazare si morcov sote sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui din piept de pui la gratar

Frigarui din piept de pui la gratar

Spalam si zvantam pieptul de pui si il taiem cuburi pe care le condimentam cu condimentul de pui(knorr

7 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati pulpe de pui *ulei *sare *piper *ghimbir *frunze telina verde *1 lingura unt *3 linguri pesmet *1 lingura ulei de masline *1 catel usturoi pisat *4 felii cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui inabusita cu mamaliguta