autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe de pui in marinata de lapte

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
4 pulpe de pui,, 1/2 l lapte,, 3 catei de usturoi,, 2 foi de dafin,, 1 lingurita cimbru,, sare, piper, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 24h

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piper. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore. Se scot si se prajesc in baie de ulei, pana se auresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in marinata de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
File de porc cu lamaie

File de porc cu lamaie

Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Pui caramelizat cu sos de soia si chili

Pui caramelizat cu sos de soia si chili

Prima data spalati bine ciocanelele, le taiati cartilagiul de langa os daca este cazul, le parliti

5 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Buuuun !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Foarte bune.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    cred ca sunt tare gustoase

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Mmmm ce bun!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Este o bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      O reteta foarte buna!

    • Fara foto

      Nadia , 09 august 2009

      Eu fac dar marinate in iaurt amestecat cu apa. Trebuie incercat si cu lapte.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Foarte bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      Cred ca sunt un deliciu, am sa fac si eu de pasti.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Imteresanta reteta ! Fara foaie de dafin nu merge ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

24h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Adrian (Chef de cuisine)

Buuuun !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui natur la gratar