autor:

Georgiana Cosac

» » Fripturi

Pulpe de pui invelite in bacon

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
6 pulpe mici de pui, unt, 12 fasii de bacon, 2 morcovi, samburi de migdale, delikat, 1 pahar vin, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

O tava se unge cu unt. Se condimenteaza pulpele cu sare si piper. Se inveleste fiecare pulpa in cate doua felii de bacon. Pulpele se aseaza in tava. Peste ele se pun morcovii taiati rondele, semintele de migdale, delikat si vinul. Se baga la cuptor si se scot cand sunt rumenite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui invelite in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Costite caramelizate si cartofi copti

Costite caramelizate si cartofi copti

Porţionaţi carnea în bucăţi de câte 3 sau 4 costiţe şi puneţi-le într-o

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin