Pulpele, curatate, condimentate, cu sare si piper se aseaza intro tava termorezistenta. Adaugam costita taiata cubulete si feliile de bacon. Stropim carnea cu ulei, vin, apa, adaugam foile de dafin si dam la cuptor. Atentie sa fie tot timpul sos in tava(daca e necesar mai adaugam apa) Cand mancarea e facuta, se scoate pe un platou, sosul din tava se amesteca cu smantana, patrunjel verde tocat si se serveste langa friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii