Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • sare
  • piper
  • 1 kg cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 linguri ulei
  • 200ml supa pasare
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri mustar

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si se pipereaza.Cartofii se taie bucati mari,iar ardeii cuburi.Cartofii se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament ,si se stropesc cu 2 linguri de ulei;se toarna supa de pasare.Se amesteca mierea cu mustar si restul de ulei;bucatile de carne se ung cu acest amestec si se asaza pe patul de cartofi.Se coc la cuptor 25 minute;intre timp cartofii se mai intorc.Se adauga bucatile de ardei ,se amesteca si se mai coace 15 minute.Se acopera eventual cu folie de aluminiu ptr. a nu se arde carnea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise