autor:

zana b.

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
8 pulpe superioare de pui, kg cartofi,2 ardei grasi rosii,4 linguri ulei,200ml supa pasare,2 linguri miere,3 linguri mustar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si se pipereaza.Cartofii se taie bucati mari,iar ardeii cuburi.Cartofii se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament ,si se stropesc cu 2 linguri de ulei;se toarna supa de pasare.Se amesteca mierea cu mustar si restul de ulei;bucatile de carne se ung cu acest amestec si se asaza pe patul de cartofi.Se coc la cuptor 25 minute;intre timp cartofii se mai intorc.Se adauga bucatile de ardei ,se amesteca si se mai coace 15 minute.Se acopera eventual cu folie de aluminiu ptr. a nu se arde carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu morcovi

Friptura de porc cu morcovi

Am incercat sa combin intr-un fel mai colorat clasica friptura de porc, asortand-o cu morcovi in

1 vot    1 comentariu
25 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui, kg cartofi,2 ardei grasi rosii,4 linguri ulei,200ml supa pasare,2 linguri miere,3 linguri mustar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel