autor:

zana b.

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
8 pulpe superioare de pui, kg cartofi,2 ardei grasi rosii,4 linguri ulei,200ml supa pasare,2 linguri miere,3 linguri mustar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si se pipereaza.Cartofii se taie bucati mari,iar ardeii cuburi.Cartofii se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament ,si se stropesc cu 2 linguri de ulei;se toarna supa de pasare.Se amesteca mierea cu mustar si restul de ulei;bucatile de carne se ung cu acest amestec si se asaza pe patul de cartofi.Se coc la cuptor 25 minute;intre timp cartofii se mai intorc.Se adauga bucatile de ardei ,se amesteca si se mai coace 15 minute.Se acopera eventual cu folie de aluminiu ptr. a nu se arde carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean

* Piepti de pui se deschid si se umplu cu jumãtate de cârnat si jumãtate de praz, se ruleazã

4 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Porc picant cu ardei

Porc picant cu ardei

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de

1 vot    3 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui, kg cartofi,2 ardei grasi rosii,4 linguri ulei,200ml supa pasare,2 linguri miere,3 linguri mustar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui pe sticla by copilou