Ingrediente
2-4 Pulpe de Pui, 450-500 gr de cartofi noi, 250 gr de mazare noua, ½ capatana de ustoroi, 1 ceapa alba taiata pestisori, ½ tulpina de telina, 2-3 rosii potrivite, 1-2 portocale pentru decor, cateva frunze de salata verde, ulei, sare, piper, rozmarin si tarhon, 1 ceasca de vin alb sec, alge marine deshidratate
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
12 voturi
Mod de preparare
Separat pulpele de pui se curata, spala si se parlesc, spalandu-se din nou, dupa care se condimenteaza, si se pun pe grill se verifica sa fie facute pe ambele parti, dupa care se scot si se pregateste aranjarea farfuriei.
Se vor aranja cateva frunzulite de salata peste care se vor pune legumele de la cuptor, se decojeste o portocala si se pun 3-4 feliute, langa se aseaza pulpa de pui si salata pe care o doriti voi.
Pentru dessign am adaugat si niste alge marine deshidratate foarte bogate in vitamine:A, B1, B6, B12, C, D, E, K. Acestea inainte de a se servi se pun la inmuiat in apa circa 30 minute pentru a asigura prospetimea, se pot consuma:prajite, fierte, inabusite sau la rece in salate.
Pofta Buna