autor:

iuliana tarnoveanu

» » Fripturi

Pulpe de pui la tefal

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2008

Ingrediente
2 pulpe de pui, piper macinat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se spala, se ia pielita de pe pulpe, se cresteaza pe ambele parti. Se prajesc in vasul de tefal. Se sevesc calde sau reci ca atare sau cu diverse garnituri si salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tefal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
59h
Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Ce bune Iuliana!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Delicioase!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      O nebunie

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Mmmm... Minunat!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      O reteta simpla, care sa nu te tina ore intregi la ,,birou,,

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Simplu si delicios...,iar langa o garnitura sanatoasa este bun,bun,bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic