Pulpe de pui marinate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 50 gr miere
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • 5 catei de usturoi
  • 5 linguri de bulion
  • 20 ml coniac
  • 1 punga knorr cu ierburi

Mod de preparare

Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de pe o parte pe alta. Dupa ce s-au macerat presaram condimentul knorr pe pulpe si bagam pulpele in punga. Bagam pulpele la cuptor pentru 35-45 de minute pana devin crocante. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise