Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pulpe de pui marinate in iaurt ,facute la ceaun

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 300 ml iaurt
  • 2 lingurite condiment 7 spices
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei

Mod de preparare

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare si piper si 10 ml ulei .Se pun pulpele in amestecul de iaurt si se dau la frigider 3-4 ore la marinat.Dupa ce a trecut timpul se scoate castronul din frigider.Se pune restul de ulei in ceaun ,se pune la foc si cand s-a incins uleiul se pun pulpele cu tot cu sos .Se amesteca si se pune capac pe ceaun si se lasa sa se faca pulpele la foc mic spre mediu pana sunt patrunse .Cand pulpele sunt facute se ia capacul de pe ceaun si se lasa sa mai scada sosul. Se servesc cu cartofi rantaliti si salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise