autor:

CeReteteMaiFacFetele

» » Fripturi

Pulpe de pui pe pat de legume

Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
(pt 2 portii): 2 pulpe de pui, 1 pahar vin alb demi sec, legume asortate (morcov, praz, telina, pastarnac, bostanei, ardei, usturoi, lamaie), sare, piper, condimente, o lingurita sos de soia, o lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.
Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.
Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Servim cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, pe pat de legume cu leurda

Pulpe de pui, pe pat de legume cu leurda

Pulpa de pui o spalam si o taiem in doua, apoi cu farful cutitului o ontepam din loc in loc (unde

8 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Arata super !

  • CeReteteMaiFacFetele

    CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Multumesc din suflet Elena pentru cuvintele frumoase, spor la gatit si toate cele bune!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    E VEDE MULT PROFESIONALISM, FELICITARI, IMI PLAC TOATE RETETELE, ARATA DEOSEBIT, FRUMOS PREZENTATE!

    • CeReteteMaiFacFetele

      CeReteteMaiFacFetele (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Multumesc frumos cely ;)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Imi lasa gura apa. Nota 10

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pt 2 portii): 2 pulpe de pui
  • 1 pahar vin alb demi sec
  • legume asortate (morcov
  • praz
  • telina
  • pastarnac
  • bostanei
  • ardei
  • usturoi
  • lamaie)
  • sare
  • piper
  • condimente
  • o lingurita sos de soia
  • o lingura ulei

Raporteaza reteta

Retete
de CeReteteMaiFacFetele
Sparanghel Mimoza

Sparanghel Mimoza

Daca folositi varfuri de sparanghel mic asa cum am folosit si eu il spalam si il punem direct la

8 voturi    1 comentariu
30 min
Salate din oua
Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
Garnitura de orez soté cu legume

Garnitura de orez soté cu legume

Se fierbe orezul in multa apa cu sare la foc mic pana cand bobul se poate strivi intre degete. Se

1 vot    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel parizian