Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.
Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.
Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Servim cu pireu de cartofi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii