autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui toscane

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Ingrediente
.4 pulpe superioare de pui, .1-2 rosii, .1 ceapa, .3-4 catei de usturoi, .ulei de masline, .busuioc, .oregano, .salvie, .sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul .

Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.
Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte .
Presaram busuiocul,oregano si salvia .
Rulam fiecare pulpa si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi si dam la cuptor pentru circa 30-40 min.
Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui toscane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ceafa afumata

Ardei umpluti cu ceafa afumata

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se taie ceafa cubulete. Intr-o tigaie

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    O reteta deosebita

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • .4 pulpe superioare de pui
  • .1-2 rosii
  • .1 ceapa
  • .3-4 catei de usturoi
  • .ulei de masline
  • .busuioc
  • .oregano
  • .salvie
  • .sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui