Pulpe de pui umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui(1kg ),120g ficatei de pui, 3linguri unt,120g ciuperci din conserva,6 felii de paine alba,120ml lapte,1 ou,patrunjel,sare,piper,1 lamaie.,3-4 rosii,salata v erde
  • Ptr. pane-120g pesmet,2 oua ,3 linguri faina,sare,ulei

Mod de preparare

Ficatul se spala,se curata,se inabusa in 1/2lingura de unt, se sareaza,se raceste si se taie marunt.Pulpele se dezoseaza si se condimenteaza.Ciupercile se taie felii subtiri.Ficateii se amesteca cu ciupercile,oul,painea inmuiata si stoarsa,sare,piper si patrunjel tocat.Se umplu pulpele de pui cu aceasta compozitie pastrand forma lor initiala.Se trec apoi prin faina ,ou batut cu sare si prin pesmet.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins la foc mic.Se asaza pe un platou,se garnisesc cu felii de lamaie,de rosii si frunze de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise