Ficatul se spala,se curata,se inabusa in 1/2lingura de unt, se sareaza,se raceste si se taie marunt.Pulpele se dezoseaza si se condimenteaza.Ciupercile se taie felii subtiri.Ficateii se amesteca cu ciupercile,oul,painea inmuiata si stoarsa,sare,piper si patrunjel tocat.Se umplu pulpele de pui cu aceasta compozitie pastrand forma lor initiala.Se trec apoi prin faina ,ou batut cu sare si prin pesmet.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins la foc mic.Se asaza pe un platou,se garnisesc cu felii de lamaie,de rosii si frunze de salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii