autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Pulpe de pui umplute

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
pulpe de pui fara os, telina (tulpina sau radacina) taiata julien, morcov taiat julien, cascaval taiat julien, ardei rosu sau verde taiat julien, putin ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

Se infasoara, se prinde cu scobitori si se pun bucatile de pui una linga alta intr-un vas termorezistent uns cu ulei.

Se presara sare si piper si se da la cuptor moderat pina se rumenesc.

Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform cu lama unui cutit, in partile mai carnoase,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos: Usturoiul

18 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • iri nuca

    iri nuca (Chef de cuisine):

    Testat ... savurat ... pozat ... Din pacate am avut piept in loc de pulpe si-a iesit un pic uscat, dar i-am facut un sos de iaurt cu usturoi langa. Sentinta: delicios si sanatos

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marian Dirnu , 07 decembrie 2013

    alea se pun in betishor ! :))))

  • Fara foto

    Nicu Ene , 07 decembrie 2013

    Misto, super, o bunaciune, dar....sarea si piperul, nu trebuiesc....."julien" ? :))))

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Foarte gustoase,am facut si eu ,cu pulpe dezosate,se pot bate cu ciocanul de snitele,ca sa fie mai mari.Eu le-am mai tinut in bere .

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      De-a dreptul gustos!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Cred ca este foarte bun! Voi salva acesta reteta!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Foarte gustoase!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Tare gustoase!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Delicioase.......

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Oooooooo......trebuie sa fie tare bune !!! Sunt usor de facut !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Tare gustoase trebuie sa fie...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte bune!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      tare aspectuos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Sunt groyav de bune si de aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui fara os
  • telina (tulpina sau radacina) taiata julien
  • morcov taiat julien
  • cascaval taiat julien
  • ardei rosu sau verde taiat julien
  • putin ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte gustoase,am facut si eu ,cu pulpe dezosate,se pot bate cu ciocanul de snitele,ca sa fie mai mari.Eu le-am mai tinut in bere .

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc la tava in vin alb