autor:

BarbatLaCratita

» » Fripturi

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Autor: BarbatLaCratita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BarbatLaCratita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui dezosate, 100 g masline, 2 lingurite busuioc, 8 felii kaizer, 1/4 pahar vin rosu, 1/4 pahar apa, 2 linguri ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte.

Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi turnam vinul si apa. Introducem vasul in cuptorul incins si il tinem la foc mediu aproximativ 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitel din piept de pui

Snitel din piept de pui

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie feliute subtiri, se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza

3 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Morari Viorika , 15 iunie 2014

    vom incerca

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Foarte fine si apetisante!*****

  • BarbatLaCratita

    BarbatLaCratita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Bine v-am gasit! Sidy, merg acum sa ma prezint :)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Bine ai venit ! arata tare bine mancarica asta facuta de tine. Felicitari !*****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Mai barbate,mai....Bine te-am gasit si aici cu bunatatile tale ! Bune de tot.... Numai citind si-mi venea sa ma ling pe degete. Te invit si la noi pe forum: http://www.gustos.ro/forum/gustos-club-f11/prezentare-membri-noi-bine-ati-venit-4-t1734-255.html

    • BarbatLaCratita

      BarbatLaCratita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Multumesc pentru apreciere! Sper sa va si placa, pana la urma asta e cel mai important lucru :)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Tentatie absolutã!!!felicitãri:)

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010

      Arata foarte bine felicitari voi face si eu si revin cu imagini.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 100 g masline
  • 2 lingurite busuioc
  • 8 felii kaizer
  • 1/4 pahar vin rosu
  • 1/4 pahar apa
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fine si apetisante!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripi,de pui,pane