autor:

BarbatLaCratita

» » Fripturi

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Autor: BarbatLaCratita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BarbatLaCratita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui dezosate, 100 g masline, 2 lingurite busuioc, 8 felii kaizer, 1/4 pahar vin rosu, 1/4 pahar apa, 2 linguri ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte.

Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi turnam vinul si apa. Introducem vasul in cuptorul incins si il tinem la foc mediu aproximativ 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Morari Viorika , 15 iunie 2014

    vom incerca

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Foarte fine si apetisante!*****

  • BarbatLaCratita

    BarbatLaCratita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

    Bine v-am gasit! Sidy, merg acum sa ma prezint :)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Bine ai venit ! arata tare bine mancarica asta facuta de tine. Felicitari !*****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Mai barbate,mai....Bine te-am gasit si aici cu bunatatile tale ! Bune de tot.... Numai citind si-mi venea sa ma ling pe degete. Te invit si la noi pe forum: http://www.gustos.ro/forum/gustos-club-f11/prezentare-membri-noi-bine-ati-venit-4-t1734-255.html

    • BarbatLaCratita

      BarbatLaCratita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Multumesc pentru apreciere! Sper sa va si placa, pana la urma asta e cel mai important lucru :)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2010

      Tentatie absolutã!!!felicitãri:)

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2010

      Arata foarte bine felicitari voi face si eu si revin cu imagini.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 100 g masline
  • 2 lingurite busuioc
  • 8 felii kaizer
  • 1/4 pahar vin rosu
  • 1/4 pahar apa
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fine si apetisante!*****

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin