Se tin pulpele de rata la marinat 2 zile, dupa care se pun in apa clocotita 20 min, se scurg, se dezoseaza si se taie fasii. Se baga in tava la cuptor la 175 gr 120 min. Intre timp se curata ceapa si se taie marunt, se trage la tigaie pt devine sticloasa, se adauga prunele 2 minute, dupa care se ia de pe foc.
Dupa ce s-a facut carnea de rata se scoate din tava, se adauga in tigaie alaturi de prune si ceapa. Supa in care s-a fiert rata nu se arunca, ci se completeaza cam cu 100 ml in tigaie, impreuna cu mierea pt a obtine sosul. Se da intr-un clocot 5-10 min la foc mare, gata! Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii