Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de sare, condimente si gin. Intr-un castron se pune usturoiul felii si frunzele de dafin, iar pe deasupra se pun pulpele de rata. Se acopera etans si se lasa in frigider peste nopate.
A doua zi usturoiul si frunzele de dafin se pun in cuva unui Crock Pot. Peste ele se pun pulpele de rata (de pe care a fost scuturata o parte din sarea aromata). Se lasa la temperatura Low pentru 4-5 ore, pana ce carnea e moale.
Pentru a le da un aspect placut, pulpele de rata se pun intr-o tigaie goala si li se aureste pielea. Acelasi efect se poate obtine si in cuptor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii