autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Pulpe dezosate cu sos de bere

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
Pentru 10 portii:, Pulpe dezosate de pui 2.000kg, Bere 0,500 L, Mustar 0,150kg, Faina grau 0,050kg, Cimbru crengute,preferabil verde(in sezon), Ulei 0,050 L, Sara,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:

Carnea se spala,se flambeaza,se face de forma unor rulouri lejere(fara a fi stranse sau legate) si se asaza in tava unsa cu ulei.Se pune o ceasca cu apa,se sareaza si se pipareaza se asaza crengute de cimbru printre bucatile de carne,apoi se da la cuptorul preincalzit.Lasati focul mic aproximativ 20 de min.

Preparare:

In timpul cat sta carnea la cuptor,frecati mustarul cu

faina si adaugati berea,amestecand cu telul.

Dupa 20-25 de minute scoateti tava si puneti sosul de bere in tava.Dati la cuptor pentru alte 25 de minute,fara sa amestecati in tava.

Servire:

Se serveste cald cu diferite garnituri.Sosul trebuie sa fie acrisor,cu aroma de cimbru si mustar,de culoare galbena si cremos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de purcel cu carnati la tava

Cotlet de purcel cu carnati la tava

Spalam cotletul si il stegem cu un servet de bucatarie. Taiem din el felii potrivite ca si grosime. Curatam

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciolan

Sarmale cu ciolan

Varza proaspata se opareste intreaga in apa in care se pune putin otet, pana frunzele se inmoaie

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • Pulpe dezosate de pui 2.000kg
  • Bere 0,500 L
  • Mustar 0,150kg
  • Faina grau 0,050kg
  • Cimbru crengute,preferabil verde(in sezon)
  • Ulei 0,050 L
  • Sara,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tournedos de vitel cu ceapa