Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie fasii lungi subtiri si impreuna cu ardelul,se pun in pulpa dezosata,care se ruleaza si se leaga cu o sforicica sau se inchid cu scobitori.
Se aseaza intr o tava unsa cu ulei,iar daca este nevoie se mai condimenteaza.Se da la cuptor timp de 45 minute.
Dupa acest timp se intorc,se adauga vinul si se mai da inca 20 25 minute la cuptor.
Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau orez si bineionteles nu pot lipsi muraturile.
Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii