Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie fasii lungi subtiri si impreuna cu ardelul,se pun in pulpa dezosata,care se ruleaza si se leaga cu o sforicica sau se inchid cu scobitori.
Se aseaza intr o tava unsa cu ulei,iar daca este nevoie se mai condimenteaza.Se da la cuptor timp de 45 minute.
Dupa acest timp se intorc,se adauga vinul si se mai da inca 20 25 minute la cuptor.
Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau orez si bineionteles nu pot lipsi muraturile.
Pofta mare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii