autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe gustoase

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
2 pulpe, sare, pper, enibahar,cimbru, ulei 3 linguri ulei de masline, Salata, 1 varza mica, 2 cepe versi, 2 linguri otet balsamic, 1 lingurita zaha, 3 linguri ulei de masline, 2 ridichi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grilul incins.
Salata:
Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.
Servesti pulpa alaturi de salata de varza. Ornez cu ridiche
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gustoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe gustoase

Pulpe gustoase

Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi

2 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Hmmmmm ce bunatate ! Si ce usor de facut.... Ai nota maxima de la mine...

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Aceste "pulpe" sunt de fapt cotlete de porc. Salata de varza servita alaturi e insa o bunatate.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Arata minunat!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      arata foarte bine si cred ca e foarte satios.Dar, nu cumva e si pulpa de porc pe acolo?:)

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Crocante si bune, o nebunie de arome.Merge la fix cu salata de varza.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • sare
  • pper
  • enibahar,cimbru
  • ulei 3 linguri ulei de masline
  • Salata
  • 1 varza mica
  • 2 cepe versi
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita zaha
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 ridichi

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmm ce bunatate ! Si ce usor de facut.... Ai nota maxima de la mine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel cu miere