autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Pulpe in foietaj

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe dezosate (partea de sus a pulpei), 200 g cabanos, 1/2 kg foietaj, 1 ou, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

43 voturi

Mod de preparare

Asezi o bucata de cabanos in locul osului pulpei, prinzi cu o scobitoare, treci printr-un sos obtinut din ulei, sare, piper. Asezi pe grill pana se patrunde carnea pe ambele parti, fara sa se rumeneasca.
Tai fasii de foietaj(1 cm grosime, infasori pulpa, asezi in tava unsa cu ulei. Bati un ou cu sare si piper, ungi fiecare pulpa, presari susan,dai la cuptor pentru aproximativ o ora(pana se rumenesc)Servesti calde cu salata proaspata dupa placere
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare. Dupa

36 voturi    40 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    O bunatate,de cand tot zic sa fac si eu.Ai votul meu draga mea Cely.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Interesanta si gustoasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

    Sunt o bunatate 1

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      O bunatate.Felicitari.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      imi plac reteta.e un aperitiv interesant

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Imi place, sunt bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      ce bun trebuie sa fie....interesanta reteta

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Mmmmm o bunatate,finete si rafinament,nota 10 cu felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

      Multumesc fetelor pentru aprecieri

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Foarte interesanta reteta si foarte usoara!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      bun si ft frumos prezentat!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Apetisante.Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Sunt sigura ca sunt foarte gustoase,imi ploua deja in gura.Cely,cand ies asa neclare pozele,ai grija ca si eu am patit,lucrul acesta,atunci camera este plina de ulei sau degete.Asa fac si eu,cand vreau sa fac poze,mai misc ceva in farfurie,se pune pe degete si apare si pe camera de la tf mobil,dar m-am invatat minte si de fiecare data mai sterg si camera.Mi-a placut prezentarea,superba.Succes !!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Ca bune mai trebuie sa fie.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Cred ca sunt f. gustoase.

    • Fara foto

      Buburuza , 25 octombrie 2009

      Apetisante.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Pentru cine are timp de stat în bucătărie, reţeta poate fi tentantă. Am salavat-o şi eu dar nu ştiu dacă o să o fac vreodataă. Nu e timp.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Foarte bun............

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

43 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe dezosate (partea de sus a pulpei)
  • 200 g cabanos
  • 1/2 kg foietaj
  • 1 ou
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,de cand tot zic sa fac si eu.Ai votul meu draga mea Cely.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Un altfel de omleta