Asezi o bucata de cabanos in locul osului pulpei, prinzi cu o scobitoare, treci printr-un sos obtinut din ulei, sare, piper. Asezi pe grill pana se patrunde carnea pe ambele parti, fara sa se rumeneasca.
Tai fasii de foietaj(1 cm grosime, infasori pulpa, asezi in tava unsa cu ulei. Bati un ou cu sare si piper, ungi fiecare pulpa, presari susan,dai la cuptor pentru aproximativ o ora(pana se rumenesc)Servesti calde cu salata proaspata dupa placere

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii