Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor pentru 1 ora. Daca vedeti ca apa a scazut mai adaugati pe parcurs. In timpul coacerii mai stropiti pulpele cu apa din tava.
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare cam 15 minute(dim momentul fierberii). Apoi se curata de coaja si se taie in felii groase(un cartof mediu in 4 felii pe lungime). Se condimenteaza cu delikat si boia si se pun la prajit in ulei pana devin aurii. Se servesc alaturi de pulpele prajite si salata de rosii sau muraturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii