autor:

Czompa

» » Fripturi

Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
In functie de numarul de persoane:pulpe (eu am folosit intregi), cartofi, sare, boia, condiment pentru pui, ulei pentru prajit cartofii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor pentru 1 ora. Daca vedeti ca apa a scazut mai adaugati pe parcurs. In timpul coacerii mai stropiti pulpele cu apa din tava.
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare cam 15 minute(dim momentul fierberii). Apoi se curata de coaja si se taie in felii groase(un cartof mediu in 4 felii pe lungime). Se condimenteaza cu delikat si boia si se pun la prajit in ulei pana devin aurii. Se servesc alaturi de pulpele prajite si salata de rosii sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere

Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere

Am pus carnea la marinat vreo 8 ore, pe balcon (era rece!) intr-un amestec din: vin alb (o cana),

8 voturi    9 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931

Miel la tava, reteta din 1931

Partea dinapoi a mielului,curatita si spalata se pune la tava cu sarea trebuincioasa cu putina apa,unt

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    AlExAnDrA , 01 februarie 2010

    mmmmm...delicios!arata grozav si eu ador pulpitele de pui....Felicitari Nadia!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Delicios.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Şi la noi se mănâncă pulpe cu cartofi la cuptor!!! Arată f. bine. Felicitări!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Foarte bun,o mancare usoara si gustoasa,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009

      Foarte apetisant.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • In functie de numarul de persoane:pulpe (eu am folosit intregi)
  • cartofi
  • sare
  • boia
  • condiment pentru pui
  • ulei pentru prajit cartofii.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui