Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pulpe la cuptor cu cartofi aurii

Ingrediente

  • In functie de numarul de persoane:pulpe (eu am folosit intregi)
  • cartofi
  • sare
  • boia
  • condiment pentru pui
  • ulei pentru prajit cartofii.

Mod de preparare

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor pentru 1 ora. Daca vedeti ca apa a scazut mai adaugati pe parcurs. In timpul coacerii mai stropiti pulpele cu apa din tava.

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare cam 15 minute(dim momentul fierberii). Apoi se curata de coaja si se taie in felii groase(un cartof mediu in 4 felii pe lungime). Se condimenteaza cu delikat si boia si se pun la prajit in ulei pana devin aurii. Se servesc alaturi de pulpele prajite si salata de rosii sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise