autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, o lingura de unt, o ceapa, un morcov, catei de usturoi, sare, linguri ulei de masline,zeama unei jumatati de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie, condimente.Asez legumele feliate peste pulpe, adaug o cescuta de apa si dau la cuptorul incins in prealabil.Las sa scada sosul,sa se rumeneasca pulpele putin.
Servim cu mamaliguta, si sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de pulpe de pui

Friptura de pulpe de pui

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    un deliciu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte buna combinatia, o ador.

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Wow ce bine arata!!!Ce pofta mi-ai facut, nu am mai mancat o mamaliguta deceve vreme...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Un preparat gustos si tare , tare aratos...

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Chiar mi-ati deschis apetitul cu reteta asta!arata bine in prezentarea facuta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Multumesc.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Mmmmm ce pofta mi-ai facut Cely.Felicitari,ai votul meu.Frumoasa prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept curcan natur pe gratar