Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe la cuptor cu usturoi

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 4 capatani de usturoi
  • 1 cutie cubulete de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin
  • maghiran, cate 1/2lingurita din fiecare
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml apa
  • orez salbatic pentru garnitura

Mod de preparare

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete, vinul, apa si cateiii de usturoi curatati, lasati intregi si putina sare.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si va sta la cuptor 40 min.

Dupa acest timp, se scoate tava, se descopera, se intorc pulpele cu atentie, apoi se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.

In acest timp, se fierbe orezul spalat intr-un vas cu apa si sare, iar dupa ce a fiert, se strecoara.

Pe farfurie se pune orez cu inelul de prezentare, alaturi pulpa si deasupra sos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor