Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena.
Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete, vinul, apa si cateiii de usturoi curatati, lasati intregi si putina sare.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si va sta la cuptor 40 min.
Dupa acest timp, se scoate tava, se descopera, se intorc pulpele cu atentie, apoi se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
In acest timp, se fierbe orezul spalat intr-un vas cu apa si sare, iar dupa ce a fiert, se strecoara.
Pe farfurie se pune orez cu inelul de prezentare, alaturi pulpa si deasupra sos.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii