Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate.
Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate face un buchetel cu cate o crenguta din fiecare si pusa alaturi de pulpe, apoi se pun in tava, rosiile alaturi, usturoiul curatat deasupra, vinul, apa, ulei si se da totul la cuptor 40 minute.
In acest timp, cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, se pun la fiert intr-un vas cu putina sare, dupa ce sunt bine fierti, se strecoara, se paseaza impreuna cu unt, putina sare dupa gust, apoi se freaca cu laptele caldut.
Se pune pe farfurie un inel de piure, alaturi pulpe si deasupra sosul cu usturoi si se serveste cu salata preferata.
Un gust incredibil!!
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu