Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate.
Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate face un buchetel cu cate o crenguta din fiecare si pusa alaturi de pulpe, apoi se pun in tava, rosiile alaturi, usturoiul curatat deasupra, vinul, apa, ulei si se da totul la cuptor 40 minute.
In acest timp, cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, se pun la fiert intr-un vas cu putina sare, dupa ce sunt bine fierti, se strecoara, se paseaza impreuna cu unt, putina sare dupa gust, apoi se freaca cu laptele caldut.
Se pune pe farfurie un inel de piure, alaturi pulpe si deasupra sosul cu usturoi si se serveste cu salata preferata.
Un gust incredibil!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii