Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate.
Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate face un buchetel cu cate o crenguta din fiecare si pusa alaturi de pulpe, apoi se pun in tava, rosiile alaturi, usturoiul curatat deasupra, vinul, apa, ulei si se da totul la cuptor 40 minute.
In acest timp, cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, se pun la fiert intr-un vas cu putina sare, dupa ce sunt bine fierti, se strecoara, se paseaza impreuna cu unt, putina sare dupa gust, apoi se freaca cu laptele caldut.
Se pune pe farfurie un inel de piure, alaturi pulpe si deasupra sosul cu usturoi si se serveste cu salata preferata.
Un gust incredibil!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii