Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate.
Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate face un buchetel cu cate o crenguta din fiecare si pusa alaturi de pulpe, apoi se pun in tava, rosiile alaturi, usturoiul curatat deasupra, vinul, apa, ulei si se da totul la cuptor 40 minute.
In acest timp, cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, se pun la fiert intr-un vas cu putina sare, dupa ce sunt bine fierti, se strecoara, se paseaza impreuna cu unt, putina sare dupa gust, apoi se freaca cu laptele caldut.
Se pune pe farfurie un inel de piure, alaturi pulpe si deasupra sosul cu usturoi si se serveste cu salata preferata.
Un gust incredibil!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii