autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pulpe la tava cu cartofi si ciuperci

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
6 Pulpe de pui,, 500 g cartofi,, 10 ciuperci,, ulei, , sare, , piper,, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pulpele se spala se sareza si se pipereaza, iar cartofii se taie in patru si se sareaza. Pulpele se aseaza in tava cu ulei, se pun la cuptor si cand sunt de jumatate facute se adauga cartofii ciupercile intregi si usturoiul taiat feliute. Din cand in cand se pune si cate putina apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la tava cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Tagliata de carne la gratar

Tagliata de carne la gratar

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine; Se coace 5 minute

3 voturi    8 comentarii
10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare

Pulpe de pui pe sare

Se curata pulpele si aripioarele (se pot face sau numai pulpe, sau numai aripioare, sau chiar un

5 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Arata tare bine...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

0 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura pentru Paste