autor:

autor

» » Fripturi

Pulpe pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8 pulpe, pesmet, sare, piper, optional) vegeta, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata pulpele de piele si de grasime.
Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi.
Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45' se acopera cu folie, dupa care 15' se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15'. Astfel ies mai crocante.
Se servesc cu piure de cartofi sau cus-cus
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe pane

Pulpe pane

Se dezoseaza pulpele, li se da o forma si se bat ca pe snitele. Se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa

26 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 pulpe
  • pesmet
  • sare
  • piper, optional) vegeta
  • boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura cu sos de branza feta