Pulpele se spala bine si se fac mici taieturi unde se introduc bucatele de usturoi. Dupa, se condimenteaza bine pe ambele parti ale pulpelor si se pun in tava (folosesc tava clasica pe care o primesti cand cumperi cuptorul, 3 cm inaltime). Se adauga apa, pana sus si se introduce in cuptor cam o ora. Dupa o jumatate de ora se intorc pe partea cealalta si daca e necesar se adauga apa.
Ptr piure:
Se curata cartofii si se taie bucati, se pun la fiert, se pune sare (eu pun cam o lingura mare).
Cand s-au fiert se scurg de apa si se piseaza, dupa se pune untul si se piseaza din nou pana se dizolva, apoi se toarna laptele in mai multe transe (total cam 250 ml), pana devine mai cremos si se adauga putin ulei (30 ml) si se piseaza in continuare pana se omogenizeaza.
Se serveste cu castraveti murati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii